37 appartementen,
Hilversum

Dudok Wonen
Hilversum-Noord
2021

Duurzaam wooncomfort

De 37 appartementen die in Hilversum gebouwd gaan worden, variëren in woonoppervlak tussen de 50m2 en 60m2. Ze krijgen ieder een berging en een balkon of tuin en de auto’s kunnen op eigen terrein geparkeerd worden. Bovendien zijn ze all electric en voor het comfort én een lage energierekening wordt het gebouw voorzien van zonnepanelen, warmtepompen en vloerverwarming. Ook is er aandacht voor duurzame en milieuvriendelijke materialen. Op deze manier dragen we niet alleen ons steentje bij aan de woningmarkt van Hilversum, maar ook aan een duurzame wereld.

Samen bouwen
Bij Jorritsma Bouw realiseren we graag projecten in bouwteamverband. Met de nodige ervaring op zak, geven we inzicht in planning, kwaliteit en budget en hoe een en ander zowel bouwtechnisch als kostentechnisch binnen de kaders gerealiseerd kan worden. Door tíjdens de voorbereiding met alle betrokken partijen in onderling overleg keuzes te maken, kan op de bouwplaats een vloeiend verlopend bouwproces worden gerealiseerd.

Op deze manier geeft het bouwteamwerk van Jorritsma Bouw, Dudok Wonen de garantie dat de 37 appartementen op de meest efficiënte manier worden gerealiseerd, met een optimale prijs-kwaliteitverhouding.

In de buurt bouwen

De 37 appartementen van het appartementencomplex Lieven de Key, worden ‘binnenstedelijk’ gebouwd en ook nog eens náást een andere bouwplaats. De toegangsweg naar het bouwterrein is smal en wordt bovendien gebruikt door de omwonenden. Een hele uitdaging om een en ander vlekkeloos te laten verlopen. Maar met een zorgvuldige transportplanning, een intensief communicatietraject en een efficiënte bouwplaatsinrichting, hebben we voor alle betrokkenen zoveel mogelijk ruimte gecreëerd, met zo weinig mogelijk overlast voor de omwonenden. En zo werken we graag: bouwen als ‘beste buur’ met zorg voor de omgeving. Persoonlijk contact, betrouwbaar, transparant omgevingsmanagement, veilig en duurzaam. Samen krijgen we het voor elkaar!