Allround Timmerman

32-40 uur
Noord-Nederland

Wie zijn wij?

Bij Jorritsma Bouw draait het niet alleen om bouwen. Wij zijn een familiebedrijf met een rijke historie van 145 jaar. We hechten waarde aan hoe we met elkaar omgaan. De sfeer is goed en open, ons team is één grote familie. We lunchen samen in de keet, hebben lol en staan voor elkaar klaar. Daarnaast hebben wij de ambitie om de veiligste bouwer en beste werkgever van Noord-Nederland te worden!

Is samenwerking, betrokkenheid en kwaliteit voor jou ook belangrijk? Kom dan ons team versterken en bouw samen met ons aan de toekomst!

Wat ga je doen?

Er liggen prachtige projecten op je te wachten, waar jij je handen uit de mouwen kunt steken. Van scholen tot fabrieken, van zwembaden tot supermarkten en van woonwijken tot zorgcomplexen. Bouwen kun je bij ons als geen ander. Daarnaast vergt een (bestaand) gebouw ook kundig onderhoud en beheer. Laat dat nou ook net een van onze expertises zijn. Je hoort het al, er is werk aan de winkel! Gaan je handen al jeuken?

Een veelzijdige baan waarbij jouw bouwkundige inzicht, oplossingsgerichtheid en leergierigheid goed van pas komen. Je houdt van zelfstandig werken, maar ook in teamverband draai je graag projecten. Je bent (mede)verantwoordelijk voor alle voorkomende stel- en timmerwerkzaamheden. Deze baan is echt wat voor jou als je van dynamische projecten houdt, waarbij je vrijheid en eigen verantwoordelijkheden krijgt.

Wat bieden we jou?

  • Snel uitzicht op een vaste baan

  • Een uurloon van € 18,92 met een prestatietoeslag afhankelijk van je skills en ontwikkeling

  • 48 verlofdagen per jaar, een bijdrage in jouw aanvullende zorgverzekering, een individueel budget en korting op: je sport abonnement, nieuwe fiets, zonnepanelen en/of warmtepomp

  • Een flexibele regeling voor arbeidsduur, werktijden en moderne verlofvormen voor onder meer ouderschap en mantelzorg

  • Een organisatie waarin collega’s de tevredenheid beoordelen met een 8.1

Wat vragen we van jou?

  • Diploma Allround Timmerman en/of ruime vaardigheden als timmerman.

  • VCA-certificaat (of bereid dit te halen)

  • Je woont in het noorden van Nederland (of bereid hiernaartoe te verhuizen)

Heb je interesse of vragen over deze vacature? Quinten staat voor je klaar!

Quinten werkt voor Multiselect, onze partner voor werving en selectie.