52 woningen en
11 appartementen
voor Vazet

Vazet
Assen, Heeten, Joure en Lelystad

Integraal proces

De kracht van deze filosofie is een vloeiend integraal proces, ondersteund door BIM. Daarin zijn proces, budget, techniek en kwaliteit verenigd. Er is sprake van een volledige integratie van het voorbereidingsproces in de uitvoeringsfase. Met deze transparante manier van werken tussen Vazet als opdrachtgever en Jorritsma Bouw als bouwer worden de faalkosten geminimaliseerd.

In deze samenwerkingsvorm komt onze expertise als bouwer het beste tot zijn recht. We denken mee in het voortraject, optimaliseren en sturen op vraagstelling. Daarnaast dragen wij zorg voor een zorgvuldige projectvoorbereiding en -realisatie, waarbij het geheel past binnen budget en kwaliteitseisen. We werken samen om zo het beste resultaat te bereiken.

Assen

We zijn gestart met de bouw van 18 comfortabele en onderhoudsarme patiowoningen aan de Marsbrink in Assen. Vazet organiseerde daarom op dinsdag 20 maart een feestelijke bijeenkomst op de bouwplaats. Wethouder Albert Smit gaf de officiële aftrap, waarna de toekomstige bewoners onder het genot van een hapje en een drankje kennis met elkaar konden maken.

Heeten

Woensdag 4 april zijn we gestart met heiwerkzaamheden voor de elf appartementen in Heeten voor Vazet. Een project waarin proces, budget, techniek en kwaliteit zijn verenigd.

Feestelijk startmoment
Voor de officiële start van de bouw organiseerde Vazet maandagmiddag 28 mei een feestelijke bijeenkomst waarvoor ook de kopers waren uitgenodigd. Na een welkomstwoordje in het Kulturhus Trefpunt in het dorp bezochten alle aanwezigen de nabijgelegen bouwlocatie voor de symbolische starthandeling. De middag werd volgens goed gebruik afgesloten met een hapje en een drankje.

Joure

De 1e paal is geslagen en daarmee is het startsein gegeven voor de bouw van de 12 woningen in Joure. Wij realiseren voor Vazet als ketenpartner onderhoudsarme en energiezuinige levensbestendige huizen.

De woningen met uitbreidings- en indelingsvarianten zijn gesitueerd rondom een centraal hof en richten zich naar de groene omgeving. De woningen worden ontsloten vanaf de Koningin Julianalaan. Elke woning heeft aan de voorzijde op eigen kavel parkeerruimte voor een auto met een optie voor een carport. De inpandige berging is zowel vanaf de straatzijde als vanuit de keuken bereikbaar.

Lelystad

Op 17 januari zijn we gestart met de bouw van de eerste negen seniorenwoningen. Wethouder Jop Fackeldey gaf samen met de toekomstige bewoners officieel het startsein door het afvuren van een confettikanon op de bouwlocatie in de wijk Kempenaar te Lelystad.